Resultaten voor kweken onder led

kweken onder led
Wiet te kweken met LED lampen. YouTube.
How to grow weed with LED lights Duration: 217. JohnnBlade 78401, views. Dit is de beste wiet ter wereld Duration: 236. hetparool 238503, views. zelf wiet kweken! jaimy kiekens 1559, views. Commercial Cannabis Grow-Platinum XL-U LED Grow Light-10000, Watt Duration: 140.
LED Lampen
Wietkweken.com Led lampen voor de kweek van wiet.
Deze led kweeklamp is veel zuiniger dan een HPS lamp en produceert veel minder warmte. Deze led lamp werkt simpel op 220 volt en is veilig in gebruik. De resultaten van het kweken onder led lampen is toch wel erg goed!
led verlichting bedrijven
Welke LED lamp is het beste? Mediwietforum.
Vind ik niet leuk 0. 16-12-2016 om 1707.: Cob led zijn goede kweken mee afgerond die lampjes doen wat ze zeggen en doet niet onder de hps heb de toppen gezien die er onder gekweekt worden echt al een vooruitgang.
led verlichting
Wietzaadjes KWEEKLAMPEN Welke lamp voor je wietplanten?
Koop een bloeilamp nieuw, ze kosten net iets meer dan 20 euro. Wiet kweken onder led verlichting of led lampen. Een andere manier om je wietplant in de groeiperiode te voorzien van het juiste licht is het gebruik van LED verlichting.
naamborden
Haal het meeste uit je LEDs: 5 tips voor het kweken van cannabis met LED RQS Blog.
Haal het meeste uit je LEDs: 5 tips voor het kweken van cannabis met LED. De groeiende bekendheid van LED kweeklampen binnen de cannabis gemeenschap valt niet te ontkennen. Dus we hebben een paar tips verzameld voor iedereen die ze een kans wil geven.
wikkelfolie
Led verlichting en wiet kweken Wietblog.
Cannabis nieuws december 14, 2015 admin 1 Comment. Wiet kweken met led verlichting het gebeurd steeds vaker, je ziet dan ook vele verschillende soorten kweek ledlampen op de markt verschijnen de ene heeft nog mooiere design dan de andere. Lampen met knopjes voor het verdraaien van de kleur en intensiteit voor de groei en bloeifase van de plant, ledlampen met lenzen en met blauw, paars en rood licht. Tientallen verschillende merken en nog meer modellen, voornamelijk uit China. Maar hoe weet je nu welke ledlamp je moet hebben om een goed wietje mee te kweken. Bij voorbaat kun je alle lampen waar niet alle technische specificaties van bekend zijn beter links laten liggen. Specificaties van alleen het wattage en lumen zijn niet voldoende omdat die nietszeggend zijn. Je zal moeten weten welk merk en type ledchip gebruikt is en met welke driver de leds worden aangestuurd. Je kan dan de specificaties weer terug zoeken bij de fabrikant en kijken of deze lamp wel echt de output heeft die de verkoper beloofd. Vaak worden de ledlampen verkocht onder het mom dat ze efficiƫnter zijn dan hps.
Login Cannabis Forum.
Cannabis kweken: 5 tips voor LED kwekers.
Home Blog Cannabis kweken: 5 tips voor LED kwekers. Cannabis kweken: 5 tips voor LED kwekers. Published: Jul 22, 2016. Categories: Cannabis kweken. Kweken met LED's' kan enorm nuttig zijn als het gaat om de kosten. Maar de verschillen en eigenschappen van deze verlichting houden sommige kwekers tegen.
kweken op led 296, gram droog per plant WietForum.
dezelfkweker, op 8 Jan 2009, 2245, zei.: ik ben namelijk 9 weken geleden gaan kweken op led verlichting. dezelfkweker, op 9 Jan 2009, 0058, zei.: haalde ik gemiddeld 296, gram per plant. Hoeveel planten stonden er dan onder die ene ledlamp?
Blog Kweken met LED verlichting Dutch Headshop.
Kweken met LED verlichting. Kweken met LED verlichting. Led staat voor Light Emitting Diode. Letterlijk vertaald betekent dit Lichtuitstralende diode. Een led is een elektronisch component wat licht uitstraalt als er elektrische stroom doorheen wordt gestuurd. Hoe het begon, de geschiedenis van led tot aan nu.
LED-kweeklamp.
Led kweeklamp wordt nauwelijks warm en is tril en schokbestendig en hebben geen moeite met in en uitschakelen. Led kweek lampen zijn erg energiezuinig en verbruiken 50% van z'n' opgenomen energie af in licht en het bespaart 80% van je stroomkosten. Is een led kweeklamp geschikt om wiet te kweken?

Contacteer ons