Op zoek naar wiet kweken met led?

wiet kweken met led
TEST LED KWEEKLAMP Bloei test. Kweek verslagen LED lampen Wiet-Info.nl Forum.
Ik denk dat LED gewoon prima gaat voor het kweken, alleen word het nog niet verkocht omdat er niet veel vraag naar is. Ik woon in een best groot dorp, met heeeeelveel van die tuinbouwkassen, tot nu toe in al die kassen heb ik maar 1 met LED zien kweken.
led verlichting
Login Cannabis Forum.
wiet
Wietzaadjes KWEEKLAMPEN Welke lamp voor je wietplanten?
Dit geldt met name voor de bloeiperiode, maar ook tijdens de groei. Led kweeklampen worden niet heet, waardoor planten minder stressen en transpireren. Neem als uitgangspunt dat de planten ongeveer 25% tot 30% van het water en voeding verbruiken dan normaal bij HPS verlichting nodig is. Hoe wiet kweken? Binnen wiet kweken.
LED spot
Login Cannabis Forum.
wiet
Informatieve links LEDSPECTRUM KWEEKLAMPEN ENERGIEZUINIG KWEKEN MET LED.
HEEL VEEL HANDIGE INFORMATIE OVER HET KWEKEN MET LED VOOR U VERZAMELD. Filmpjes over kweken met LED. Osram horticultural" lighting" filmpje. RTL4-nieuws over wiet kweken met LED. Omroep Brabant groente kweken zonder daglicht filmpje. Kweekresultaat met UFO kweeklamp week 1-14 filmpje.
kweektent wiet
LED kweeklampen SeedSpotter.
Voor het kweken van wiet kun je een speciale LED kweeklamp krijgen. Deze lampen zorgen voor voldoende licht en warmte, terwijl ze minder energie verbruiken dan reguliere kweeklampen. Je bespaart met de LED lampen dus ook geld op je energierekening.
wiet
Login Cannabis Forum.
LED Kweeklampen, de toekomst van het binnen kweken van cannabis Zamnesia Blog.
Categorie├źn: Blog Cannabis Kweken Tech. Wanneer we het hebben over licht in de kweekruimte, zijn hoogwaardige HID lampen altijd de eerste keus geweest. Maar samen met de vooruitgang in technologie hebben we de opkomst gezien van een nieuwe innovatie: LED.
1e Indoor Kweek: 1x 300W LED LAMP! WietForum.
Ik kweek ook onder led en kan er best veel over vertellen. al luistert toch niemand. Ten eerste, hang die lamp hoger. Zo blijven ze altijd klein, door een te hoge irradiatie. Leds geven met 120 graden openingshoek tegenwoordig al meer mol/m/s dan hps. Als je de kleuren van de lamp, en eventueel de verhouding en brandhoek etc hier neerzet, kan ik zeggen of je er wel of niet onder kan bloeien. Op het eerste gezicht is dit een blauw/rode lamp zonder extra kleuren. Prima, als je 2m sla gaat kweken, maar niet geschikt voor wiet.
Haal Meer Opbrengst Uit Je Kweeklampen Blog about cannabis seeds.
Deze goedkope LED lampen overspoelen op dit moment de markt en zijn een goede keus als je simpelweg zo goedkoop mogelijk wil beginnen met wiet kweken. Als je de goedkope route kiest kun je het beste proberen lampen met 3W diodes te vinden.
Wietkweken.com Led lampen voor de kweek van wiet.
Wietkweken onder led verlichting met grote opbrengsten. Led geeft een zeer herkenbaar paars licht af, de planten doen het erg goed. Een aantal mooie toppen, groeiend onder led kweek lampen. Bekijk en bestel hier alle soorten LED verlichting. Deze led kweeklamp is veel zuiniger dan een HPS lamp en produceert veel minder warmte. Deze led lamp werkt simpel op 220 volt en is veilig in gebruik. De resultaten van het kweken onder led lampen is toch wel erg goed! Geschiedenis van Cannabis. Sativa indica ruderalis. Wiet thee maken.

Contacteer ons