Zoeken naar lamp maken

lamp maken
Lampenmaken.nl Vindt hier alles om je eigen lamp te maken.
Leer in deze handige tutorial hoe je verschillende snoeren aan elkaar vast kan maken in een lamp. Enorm veel kleuren snoer. Zo gek nog niet of je kunt het bij ons vinden. Gedraaid of rond, effen of multicolor, neon of pastel, glitter of natuurlijk lampsnoer. Voor elke stijl lamp hebben wij wel wat in huis.
lamp
Lamp maken Hoe kun je zelf eenvoudig een lamp maken?
Lamp maken hoe maak je zelf een lamp? Een lamp maken is, naast dat het véél goedkoper is om zelf te doen, ook erg leuk. Je kijkt elke dag weer naar het resultaat van je eigen inspanningen. Lamp maken hanglamp.
lamp
Lamp maken uit een fles.
Daniel vertelt je in deze DIY, hoe je een lege fles tot een lamp kunt upcyclen. Hier zie je alles wat je nodig hebt om zelf een lamp van een lege fles te maken. Zodra de boor wordt gebruikt, heb je ook een beschermbril, mondkapje, oorbeschermers en handschoenen nodig.
lamp
Zelfdoen: Patroon in een lamp maken Nederlands Dagblad.
Maak een leuke winterse lamp van de Ikea Lampan lamp. De lamp van het type Lampan is een eenvoudig tafellampje dat verkrijgbaar is in drie kleuren. Omdat ik een winterlampje wil maken heb ik de keuze gemaakt voor de witte versie.
lamp
Zelfmaak-idee; een lamp maken Boer Staphorst.
Dan hebben wij een leuk zelfmaak-idee; maak je eigen lamp. Zelf een lamp maken is een mooie variatie op het maken van decoratiestukjes of het opknappen van meubels. En het voordeel is dat u zelf de totale kosten kunt bepalen.
led tl
Lamp maken, creatieve workshop voor groepen Scheveningen.
Met glasblokken, lampjes, organza en leuke spreuken maakt u een unieke lamp die u aan twee kanten kunt gebruiken. Zo kunt u aan de ene kant bijvoorbeeld een kerst lamp maken. Zijn de kerstdagen weer voorbij dan draait u de lamp om, en heeft u een andere lamp in huis.
Lamp maken? Bekijk onze DIY tutorials De Tweakfabriek.
DIY lamp maken. Zelf een lamp maken doe je met onze DIY-tutorials! Wil je zelf een lamp maken? Hier vind je al onze DIY tutorials voor zelfgemaakte lampen. Bijvoorbeeld een zelfgemaakte hanglamp van oude aardappelmand, zelfgemaakte lampenkappen van oude sapflessen en DIY lampjes van gouddraad.
Zelf maken: groene lamp van glazen pot Groenvoer.
Door Laura 4 maanden geleden. Deel Zelf maken: groene lamp van glazen pot. Met Kerst kan je natuurlijk een kerstboom en wat lampjes in huis halen, maar het is veel leuker om zelf iets te maken! Deze groene lamp is een sieraad voor je huis op elke dag van het jaar.
6x de leukste manieren om zelf een hanglamp te maken Roomed. Page 1 Copy.
Geometrische lamp van koperen buizen. Een waanzinnige lamp die makkelijk te maken is met wat koperen buizen. Even buigen, vastzetten en klaar is Kees. Bekijk hier hoe het precies moet. Ga het bos in op zoek naar een mooie, grote tak en maak er thuis een lamp van.
Workshop vrolijke lamp maken.
Workshop Vrolijke Lamp. Wat een gave lamp is dit hè? Nou die kun je dus helemaal zelf maken! Op donderdag 19 april komt onze eigen Djoni ons leren hoe we zon lamp zelf kunnen creëren. En de hele lamp dus hè!
Maak je eigen lamp van papier en geleidende verf Bright.nl.
Je kunt een lamp dus aan en uitzetten met een druk op de knop, maar ook dimmen met een veegbeweging. Met de Kit kun je verschillende versies van de lamp maken, maar het is ook mogelijk de lamp helemaal zelf te ontwerpen.

Contacteer ons